Két bronz érem és egy sérülés született a hosszú nap végére. Több mint 290 versenyző lépett tatamira Győrben négy tatamin.Az eredményhirdetésre 8 óra magasságában került sor, meglehetősen fárasztó nap volt. Sajnos öt versenyzőnknek nem úgy sikerült a verseny ahogyan szerettük volna. Tóth Roland, Lipótzy Eszter, Borsodi Máté és Borsodi Mátyás egy-két meccs után búcsúzott a versenytől.

Balog Veronikát nyak sérüléssel szállították kórházba, majd  alapos kivizsgálás után engedték csak haza. Szerencsére sérülése nem komoly, húzódással megúszta az esetet.

Három nyertes és egy vesztes mérkőzés után akasztották nyakába a bronz érmet Cigány Zsombornak 90kg-ban. Néhány bizonytalanságon kívül szépen dolgozott Zsombor, felállása nagyon stabil és technikái is fejlődnek, még magába vetett hitét kell fejleszteni. Jelenleg még nem képes elhinni, hogy ott a helye a dobogó legfelső fokán.

Madár Áron szintén három mérkőzést nyert és egyet elvesztett. Ő is a dobogó harmadik fokára tudott fellépni. Áron technikái pontosak és ütemérzéke kiváló, felállásán és fizikumán kell még fejleszteni. Összegezte látottait Nagysolymosi Tibor edző.

Eredmények:

Lipótzy Eszter 52kg helyezetlen

Balog Veronika +78kg helyezetlen

Borsodi Máté 60kg helyezetlen

Borsodi Mátyás 66kg helyezetlen

Tóth Roland 66kg helyezetlen

Madár Áron 46kg harmadik helyezés

Cigány Zsombor 90kg harmadik helyezés

Edzők: Nagysolymosi Sándor, Nagysolymosi Tibor
CategoryVerseny
Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

Logo_footer   
     © 2017 Kecskeméti Judo Club

JUDO