Győrben szerepeltek a Kecskeméti Judo Club-KESI judosai a hétvégén.

A Magyar Bajnokságnak az EYOF-ra létrehozott új sportcentrum adott otthont. Kecskemétről négy indulóval vettünk részt és mindannyian pontszerző helyen végeztek.

Hrabovszky Ricsi 55kg-ban három győzelemmel menetelt a döntőig, a döntőbe jutásért vesztes helyzetből briliánsan fordított egy fojtástechnikával. A döntőben azonban ellenfele megfékezte menetelését, így a második helyen végzett.

Jaksa Ákos szintén az 55kg-ban mérettette meg magát. Ákos első meccsét szépen hozta, második mérkőzését elvesztve a vigaszágra került. A vigaszágon beverekedte magát a harmadik helyért folyó küzdelemig, ám ezen a mérkőzésen egy erősen vitatható birói döntés miatt vesztesen jött le a tatamiról. Igy Ákos az ötödik helyen végzett.

Kriminál Áron három mérkőzéssel, egy nyertes és két vesztes meccsel az ötödik helyen végzett. Áronnak több önbizalom hiányzik judojából, ha ezen tud javítani, akkor eredményei is javulnak majd.

Major Ádám négy meccset vívott vegyesen győzelmekkel és veszteségekkel.
Ádám nem élete formáját hozta ezen a versenyen, hiszen pár hete korosztályában Magyar Bajnok lett. Viszont most nagyobbak között indult és bele fértek hibák. Biztosan tudom ha lelkileg formában lett volna dobogón végez. Így is apró dolgokon múlt, hogy nem sikerült neki beverekednie magát az első háromba, végül a hetedik helyen végzett. Összegzett Nagysolymosi Tibor edző.

Eredmények:
Hrabovszky Richárd 55kg 2.hely
Jaksa Ákos 55kg 5.hely
Major Ádám 60kg 7.hely
Kriminál Áron +73kg 5.hely

Edzők: Nagysolymosi Sándor, Nagysolymosi Tibor

CategoryVerseny
Logo_footer   
     © 2017 Kecskeméti Judo Club

JUDO