53. alkalommal rendezték meg a Nemzetközi Gyermek Játékokat, amelynek helyszíne idén Ufa városa volt (Oroszország). Magyarországot többek között Kecskemét is képviselte. A küldöttségben a KJS-KESI két judosa is helyet kapott.  Erős nemzetközi mezőny alakult ki köztük Koreai, Taipei és persze Orosz versenyzőkkel az élen összesen Judoban 160 fő.

Major Ádám 73kg-ban, Hrabovszky Richárd 66 kg-ban képviselte a kecskeméti színeket.
Ádám a 13 fős csoportban a súlycsoport későbbi koreai győztesével kezdett amely sajnos vereséggel végződött. A második mérkőzésén egy taipei (Kína) ellenfelét győzte le magabiztos küzdelemmel, iponnal. A harmadik mérkőzésén egy orosz ellenféllel állt szemben ahol a mérkőzés elején az ellenfél egy wazarival vezetett, de Ádám korrigálta a helyzetet és egy dobás után leszorítással győzte le. A bronz mérkőzésen Ufa városát képviselő orosz ellenféllel mérkőzött meg ahol sajnos vereséget szenvedett így az 5. helyen végzett.

Ricsi magabiztos győzelemmel kezdte a versenyzést. Egy orosz és egy israeli versenyzőt legyőzve a legjobb 4-be verekedte magát. A menetelését egy orosz versenyző szakította meg így a 3. helyért mehetett tovább. A bronz meccsen taktikai hiba miatt a szlovén ellenfél jobbnak bizonyult így Ricsi is a megtisztelő 5. helyen végzett.

 

 

CategoryVerseny
Logo_footer   
     © 2017 Kecskeméti Judo Club

JUDO