Idén a Kecskeméti Judo Club rendezte meg a Diák A és B judo Magyar Bajnokságot. A verseny a Mercedes Benz Gyár nevével volt fémjelezve, hiszen hathatós segítségükkel sikerült lebonyolítani a rendezvényt. A 370 fős indulói létszám jelezte a verseny színvonalát. A Mercedes Benz Gyár Kosárlabda Akadémia csarnoka teljesen megtelt versenyzőkkel és szurkolóikkal. A versenyt Ivkovicsné Béres Tímea a Kosárlabda Akadémia vezetője és Nagysolymosi Sándor a Kecskeméti Judo Club-KESI elnöke nyitotta meg.

A Kecskeméti JC judokái két érmet és egy pontszerző helyet zsebelhettek be a hatalmas mezőnyben. Szendrővári Zsombor 54kg-ban az év során abszolút javuló tendenciát mutatva az ezüst éremig menetelt. Lovászi Bendegúz 66kg-ban kiegyensúlyozott éves teljesítéssel a dobogó 3-ik fokára állhatott fel. Szabó-Győrfi Zalán 41kg-ban éppen csak lecsúszott a dobogóról, ezzel 5-ik helyen zárt. Az év során szépen teljesített.

Nagy öröm számomra, hogy ilyen sikeres versenyt zártunk. Ebben nagy segítségünkre voltak fiatal edzőink, Cseh Márk és Horváth Levente. Nagyban megkönnyítették munkánkat és értékes észrevételekkel gazdagították növendékeinket.

Edzők: Nagysolymosi Tibor, Cseh Márk, Horváth Levente
 
CategoryUncategorized
Logo_footer   
     © 2017 Kecskeméti Judo Club

JUDO